Unable to transfer number to new sim

Unable to transfer number to new sim

Postby btownderek » Fri Nov 10, 2017 3:06 am

I bought a new phone that requires a nano sim. I purchased an AT&T compatible nano sim but when I try to transfer my number to the new sim, I get an error message saying there's no coverage in my zip code. My old micro sim was damaged so I have no phone service now.
btownderek
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 10, 2017 2:49 am

Re: Unable to transfer number to new sim

Postby alita » Fri Nov 10, 2017 5:46 pm

Hi btownderek. My name is NET10 Alita. Sorry that you’re having a problem. Please check your Forum inbox for a private message. Thank you.
alita
 
Posts: 480
Joined: Mon Mar 21, 2011 7:49 pm

Re: Unable to transfer number to new sim

Postby rzq4x4 » Sat Nov 18, 2017 2:34 am

Exact same problem here. I know they have service here since my work phone is with AT&T and I can look out my window and see the AT&T tower.
rzq4x4
 
Posts: 6
Joined: Sat May 18, 2013 8:13 pm

Re: Unable to transfer number to new sim

Postby Sam1 » Sun Nov 19, 2017 12:07 am

Hi rzq4x4. My name is NET10 Sam. We need to take this issue offline so we can address it further. I will contact you directly with a private message. Please click on "New Messages" beside User Control Panel to view your forum inbox. Thank you.
NET10 - Sam
Sam1
 
Posts: 916
Joined: Thu Aug 12, 2010 11:59 am

Re: Unable to transfer number to new sim

Postby rainbowbanx » Thu Mar 01, 2018 3:26 am

I am having the same problem. I have been waiting for my number to transfer from AT&T number for almost two days with no luck. I called NET10 customer service and still no luck. This is very disappointing
rainbowbanx
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 01, 2018 3:21 am

Re: Unable to transfer number to new sim

Postby Net - Larry » Sat Mar 03, 2018 4:15 pm

Hi rainbowbanx. My name is NET10 Larry. I read your post and I am sorry you’re having some problems. For further assistance, please check your forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your forum inbox. Thank you.
Net - Larry
 
Posts: 2034
Joined: Tue Oct 25, 2011 9:22 am

Unable to transfer number to new sim

Postby FrankEduby » Sat Apr 06, 2019 2:21 pm

Hi All,

I have had to do a new Windows install, this doesnt affect my flight sim as that was on a different drive, so it is still intact However the registry has now changed and FS will throw a wobbly if i try to launch it saying it cannot find the registry entries.

Is there a way i can transfer the registry from my old Windows Yes i have a backup to my new Windows? Basically so i dont have to sit and reinstall all of FS and my addons again.

Thanks
FrankEduby
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 29, 2019 3:58 pm
Location: Bulgaria


Return to Making the transition to NET10 prepaid
no-contract service. Want to keep your number from your old provider? Learn how, here.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests