Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby dapatton » Fri Oct 13, 2017 7:27 am

Hello,

I recently got a new phone and wanted to transfer my existing net10 number to a new net10 SIM card (needed a nano SIM for my new phone). I went through the process activate the new sim and to transfer my net10 number to it and instead it gave me a brand new number. I didn't want to get a new number. Any help would be appreciated.

Thanks
dapatton
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 13, 2017 7:23 am

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby JavierNT » Fri Oct 13, 2017 10:55 am

Good day. My name is NET10 Javier and I’ll help you. Please check your Forum inbox for an update. Thank you.
JavierNT
 
Posts: 1201
Joined: Fri Aug 29, 2014 12:56 pm

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby dapatton » Sat Oct 14, 2017 7:59 am

Hi JavierNT, I checked your pm and the link does not work. Anytime I try to chat it says that chat is offline. Its been 3 days since I tried to change my existing Net10 number to a new Net10 SIM. Both of the SIMs are the ATT version and both of my phones work. I just want my existing number on my new phone.
dapatton
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 13, 2017 7:23 am

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby Net - Larry » Sat Oct 14, 2017 8:03 am

Hi dapatton. My name is NET10 Larry. We need to take this issue offline so we can address it further. I will contact you directly with a private message. Please click on "New Messages" beside User Control Panel to view your forum inbox. Thank you.
Net - Larry
 
Posts: 2001
Joined: Tue Oct 25, 2011 9:22 am

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby dapatton » Fri Oct 20, 2017 5:58 am

Hi,

After 2.5 hours talking to customer service I now have 3 active SIM cards with 3 different numbers. My original SIM card shows in the system as disabled. The SIM card is still active and I called customer service from the phone last night. They told me I need another SIM card and opened a second ticket (#1173309339). I dont want another SIM card with another number (all 3 SIM cards work in my phone and all have different phone numbers). I need you to reactivate my original SIM card in your system with my original number. I am very upset with the lack of support, and need to speak to someone who can fix these issues. Please forward this to someone who can restore my SIM in your system!

Thanks
dapatton
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 13, 2017 7:23 am

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby Net - Felice » Fri Oct 20, 2017 8:59 am

Hi dapatton. My name is NET10 Felice. We are sorry about the issue you have in trying to reactivate your phone. Let us help you. Please check your Forum inbox for a message.
Net - Felice
 
Posts: 1910
Joined: Tue Oct 25, 2011 10:02 am

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby Kendrayl512 » Thu Mar 22, 2018 8:38 pm

I tried to do the same thing with my old phone, which is broken and doesn't work at all and still has service on it. Instead of just activating the new SIM Card and giving me the rest of my minutes they told me that it wasn't possible because the phone is still active. But if the phone isn't working anymore why can't you just transfer it over for me? This is the stupidest thing I've ever heard in my life. It seems like a simple fix to me. Just turn my service off and put it on the new SIM card, but then they tell me if they do that, then I might lose my number. Umm...why? This is so dumb. I might leave net10 if they can't fix this.
Kendrayl512
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 22, 2018 8:22 pm

Re: Transfer Net10 number to new Net10 SIM

Postby Net - Larry » Sat Mar 24, 2018 10:41 am

Hi Kendrayl512. My name is NET10 Larry. I read your post and I am sorry you’re having some problems. For further assistance, please check your forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your forum inbox. Thank you.
Net - Larry
 
Posts: 2001
Joined: Tue Oct 25, 2011 9:22 am


Return to Making the transition to NET10 prepaid
no-contract service. Want to keep your number from your old provider? Learn how, here.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron