NET10 forcing us to use call centers now?

NET10 forcing us to use call centers now?

Postby dedgar » Thu Jul 09, 2020 10:02 pm

I'm trying to transfer my current net10 phone's number to a new net10 phone, but the website gives the error "The phone number provided is not active; please reactivate your service and then come back to complete this transaction."

Texting 611611 for support or activation doesn't work. The message gets delivered, but there's never any response.

https://www.net10wireless.com/contactus doesn't work. It says "CHAT ONLINE", but there are no links or buttons to any chat support.

"Live Agent Chat" from https://support.net10wireless.com/ is just a redirect to the broken /contactus page.

PMs from moderators on this forum only reference "http://bit.ly/2lHoBuo" which also redirects to the broken /contactus page.

I've been at this after work for two days now. Can someone either
    Send me a direct link to net10 chat support, if such a thing exists anymore?
    PM me directly to resolve this issue?

Thank you
dedgar
 
Posts: 6
Joined: Fri May 29, 2015 2:23 am

Re: NET10 forcing us to use call centers now?

Postby Net - Maria » Thu Jul 16, 2020 6:35 pm

Hi dedgar. I'm NET10 - Maria. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused you. Please check your Forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your Forum inbox. You can use our self-service menu by simply texting the word HELP to 611611. Thank you.
Net - Maria
 
Posts: 2655
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:12 pm


Return to Getting started, adding Airtime and other general NET10 discussions.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests